Spoznajte vodstvo podjetja

Ustanovitelj in direktor podjetja Growthcom je David Fabjan. Ima  10-letne izkušnje v prodaji in digitalnem marketingu, zelo dobro pozna tako naročniško kot tudi izvedbeno plat projektov, saj ima za seboj več kot 850 projektov, ki so uspešno realizirani v samostojni in timski izvedbi.

David predava na podjetniških dogodkih in delavnicah namenjenim start-upom, kjer širi dobre prakse in svoje znanje tudi na druge. 

Po poklicu je diplomiran ekonomist, smer Podjetništvo. 

V svojem prostem času rad hodi v hribe s svojim psom Halom. Rad si privošči dobro hrano in pijačo ob prijetni družbi in glasbeni spremljavi.

Vizija

Growthcom želi postati vodilno podjetje na področju svetovanja in vodenja digitalnih promocijskih aktivnosti uglednih slovenskih in tujih podjetij na kateremkoli trgu v najrazličnejših panogah.

Poslanstvo

Z našim edinstvenim know-howom skrbimo za razvoj slehernega naročnika ter mu zagotavljamo najbolj optimalen izplen iz marketinških aktivnosti osredinjenih na digitalni marketing. Naša strategija temelji na osebnem in profesionalnem razvoju slehernega zaposlenega, zavezanosti k trajnostnemu razvoju, donatorski podpori najbolj pomoči potrebnim ter sponzorstvu družbeno koristnih dejavnosti.

Vrednote

Strokovnost – v svetu digitalnega marketinga so spremembe edina stalnica. Mi smo jim kos z neprestanim vlaganjem v razvoj zaposlenih in posledično večjem zadovoljstvu naših naročnikov.

Fleksibilnost in hitra odzivnost – prilagodimo se vsakršni situaciji in se odzovemo na še tako zahtevna pričakovanja. Stranke imajo hiter servis, ki jim omogoča boljše prilagajanje neprestanim spremembam v poslovnem okolju. Neprestano sledimo novostim in jih med prvimi tudi vpeljujemo v prakso s ciljem zagotovitve večje dobičkonosnosti od konkurence.

Partnerski odnos osnovan na zaupanju – dokazujemo se z dobrim delom, ki je podlaga za dolgoročno sodelovanje in razvoj naših naročnikov, zaposlenih in poslovnih partnerjev. 

Kreativnost in učinkovitost – spodbujamo nove ideje in si prizadevamo za neprestan dvig učinkovitosti poslovnih procesov, vpeljavi novih tehnologij in izkoriščanju vseh skritih potencialov, ki se skrivajo v vsakem izmed nas.

+
Izvedenih spletnih projektov
let izkušenj
držav, kjer potekajo naše kampanje