GROWTHCOM-vaš novi partner

Iskalni marketing na Googlu in drugje

Bodite del ponudbe na prvi strani Googla

Vsakokrat ko začnemo pogovor o spletnem oglaševanju je iskalni marketing tista osnova, ki je nujno potrebna za celovito pozicioniranost in dosego optimalnih rezultatov na spletu za veliko večino podjetij. Verjamemo, da ste med njimi tudi vi.

Iskalnik Google dosega v Sloveniji okoli 80 % tržni delež in z 10 milijardami iskanj na mesec predstavlja ogromen potencial za doseg velike večine spletnih uporabnikov tako v Sloveniji kot tudi v tujini. 

S stalnim spreminjanjem algoritmov za razvrščanje organskih rezultatov in vedno večjim številom oglaševalskih pozicij na vrhu strani postaja zakup ključnih besed na Googlu vedno bolj mikavna priložnost poleg večjih poslovnih sistemov tudi za mala in srednje velika podjetja.  

Nekateri iščejo informacije o vaših produktih z mobilnimi telefoni, spet drugi bolj zaupajo večjemu ekranu na namiznih računalnikih. Ne glede na to, kdo so in katero napravo uporabljajo imamo edinstven know-how za izpostavitev vašega podjetja v najboljši možni luči pred relevantno ciljno publiko.

S pomočjo Growthcom dobite na tem področju partnerja, ki bo najprej zelo dobro poslušal vaše želje, cilje in potrebe ter vam na podlagi dolgoletnih izkušenj predlagal rešitve z merljivimi rezultati za povečanje relevantnega obiska na vašem spletnem mestu. 

0 milijard

iskanj na mesec preko Googla v Sloveniji!

V Growthcom izvajamo iskalni marketing na Googlu, Bingu in Amazonu.

Visok prodajni potencial

Iskalni marketing je eden izmed najbolj prodajnih spletnih kanalov, saj imajo iskalci bolj ali manj izražen nakupni interes po vaših produktih. Na izbiro imate zgolj dvoje, ali boste pred vašo konkurenco ali pa za iskalce sploh ne boste del ponudbe s slabo pozicioniranostjo na iskalnikih Google, Bing, Yahoo in podobnih.

Plačilo po učinku

Časi, ko so podjetja namenjala velike budgete v oglaševanje v tiskanih medijih in pravzaprav niso niti natančno vedela koliko teh ljudi je oglas sploh videlo in ali se nanj odzvalo, so dokončno mimo. Izpostavitev z zakupom ključnih besed na Googlu in drugih iskalnikih je merljiva, saj plačujete le za tisti del iskalcev, ki so vaš oglas videli in na njega tudi kliknili ter bili preusmerjeni na vaše spletno mesto. Da o številnih naprednih možnostih tega prodajnega kanala sploh ne govorimo.

Visoka prilagodljivost

Pogosto število iskanj niha po mesecih, v določenem delu leta je za vas glavna sezona, spet drugič bolj mrtvilo. Temu primerno v dogovoru z vami prilagajamo zakupni budget in ostale napredne nastavitve kampanj, da boste za čim manj denarja imeli najbolj optimalne učinke!

Zakaj Growthcom?

Hitri kontakt

Spoznajmo se

Vas zanima kako vam lahko pomagamo pri vašem spletnem nastopu?
Kar pogumno, obrnite se na nas preko spodnjega obrazca in nam dobro opišite kaj vas zanima!