V Growthcom izvajamo iskalni marketing na Googlu, Bingu in Amazonu.
Iskalni marketing na Googlu in drugje

Google kot oglaševalska platforma ponuja raznovrstne napredne možnosti za nagovarjanje vaše ciljne publike in zasledovanje konkretnih poslovnih ciljev s tekstovnimi, slikovnimi in video oglasi. V Growthcom obvladamo iskalni marketing in poznamo do obisti vse ostale oblike Google oglaševanja, da boste na vaše spletno mesto pridobivali kar najbolj kvalitetne (potencialne) kupce doma in v tujini.

Youtube oglaševanje za odkrivanje novih produktov in vzbujanje zanimanja.
YouTube oglaševanje

YouTube je tretja najbolj obiskana spletna stran na svetu s kar 5 milijardami ogledov dnevno. YouTube oglaševanje ponuja zelo ugodno ciljno usmerjeno promocijo vaših produktov skozi zvok in sliko, ki zagotavlja veliko večjo zapomljivost vašega sporočila kot klasični slikovni oglasi. Na voljo so različne možnosti prikazovanja oglasov glede na vaše cilje. Se že pripravljate na snemanje vašega novega zmagovalnega video oglasa?

Oglaševanje znotraj Gmaila za širok doseg.
Gmail sponzorirane promocije

Ste vedeli, da samo v Sloveniji GMail e-poštno storitev uporablja preko 800.000 Slovencev? Želite spromovirati posebno ponudbo ali novost? Vas zanima kako na cenovno ugoden način povečati prepoznavnost? Poleg širokega dosega najbolj priljubljena e-poštna storitev na svetu nudi številne oglasne formate prilagojene vašim potrebam, da si vas bodo potencialni kupci zagotovo zapomnili!

Google prikazno omrežje za promocijo slikovne in video vsebine na preko 2 mio spletnih straneh.
Promocija na Google prikaznem omrežju

Imate nov produkt po katerem še ne obstaja dovolj aktivnega zanimanja v obliki iskanj na Googlu? Želite povečati zanimanje po vaših produktih in prepoznavnost blagovne znamke? Iščete enostavne in preizkušene načine kako občutno povečati relevanten obisk na vašem spletnem mestu? Google oglaševalska mreža vključuje preko 3 mio spletnih strani, aplikacij in portalov po celem svetu za ciljno usmerjeno promocijo slikovne in video vsebine, vaši potencialni kupci pa že nestrpno čakajo na rešitve njihovih problemov!

Remarketing poveča izkupiček iz vaših obstoječih obiskovalcev na spletnem mestu.
Remarketing

Se tudi vam dogaja, da obiskovalci vašega spletnega mesta le-tega zapustijo, brez da bi naredili kakršnokoli konverzijo? Niste edini! Zagotovite si napredne možnosti ponovnega nagovarjanja potencialnih kupcev, ki že nekoliko poznajo vašo ponudbo z Growthcom naprednimi načini ciljanja vašega občinstva. Tako boste povečali izplen iz vsakega €, ki ga vlagate v oglaševanje ter spodbudili k nakupu obstoječe obiskovalce namesto, da mirno odsrfajo k kateremu drugemu ponudniku in na vas pozabijo.

Hitri kontakt

Spoznajmo se

Vas zanima kako vam lahko pomagamo pri vašem spletnem nastopu?
Kar pogumno, obrnite se na nas preko spodnjega obrazca in nam dobro opišite kaj vas zanima!