Iskalni marketing
(na Googlu in drugje)

Google kot oglaševalska platforma ponuja raznovrstne napredne možnosti za nagovarjanje vaše ciljne publike in zasledovanje konkretnih poslovnih ciljev s tekstovnimi, slikovnimi in video oglasi. V Growthcom obvladamo iskalni marketing in poznamo do obisti vse ostale oblike Google oglaševanja, da boste na vaše spletno mesto pridobivali kar najbolj kvalitetne (potencialne) kupce.

YouTube promocija

Tretja najbolj obiskana spletna stran na svetu s kar 5 milijardami ogledov dnevno. YouTube ponuja zelo ugodno promocijo vaših produktov skozi zvok in sliko, ki zagotavlja veliko večjo zapomljivost vašega sporočila. Se že pripravljate na snemanje vašega novega zmagovalnega video oglasa?

Gmail sponzorirane promocije

Ste vedeli, da samo v Sloveniji GMail e-poštno storitev uporablja preko 800.000 Slovencev? Poleg širokega dosega najbolj priljubljena e-poštna storitev na svetu omogoča raznovrstne možnosti oglasnih formatov, da si vas bodo potencialni kupci zagotovo zapomnili!

Promocija na Google prikaznem omrežju

Imate nov produkt po katerem še ne obstaja dovolj aktivnega zanimanja v obliki iskanj? Želite povečati zanimanje po vaših produktih in prepoznavnost blagovne znamke? Iščete načine kako še povečati relevanten obisk na vašem spletnem mestu? Google oglaševalska mreža vključuje preko 2 mio spletnih strani po celem svetu za promocijo slikovne in video vsebine, vaši potencialni kupci pa že nestrpno čakajo na rešitve njihovih problemov!

Remarketing

Se tudi vam dogaja, da obiskovalci vašega spletnega mesta le-tega zapustijo, brez da bi naredili kakršnokoli konverzijo? Niste edini! Zagotovite si napredne možnosti ponovnega nagovarjanja potencialnih kupcev, ki že nekoliko poznajo vašo ponudbo z Growthcom naprednimi načini ciljanja vašega občinstva. Tako boste povečali izplen iz vsakega €, ki ga vlagate v oglaševanje ter spodbudili k nakupu obstoječe obiskovalce namesto, da mirno odsrfajo k kateremu drugemu ponudniku in na vas pozabijo.

Hitri kontakt

Spoznajmo se

Vas zanima kako vam lahko pomagamo pri vašem spletnem nastopu?
Kar pogumno, obrnite se na nas preko spodnjega obrazca in nam dobro opišite kaj vas zanima!
Pošlji zdaj!