Google oglaševanje

Google oglaševanje

Google kot oglaševalska platforma ponuja raznovrstne napredne možnosti za nagovarjanje vaše ciljne publike in zasledovanje konkretnih poslovnih ciljev s tekstovnimi, slikovnimi in video oglasi. V Growthcom obvladamo iskalni marketing in poznamo do obisti vse ostale oblike Google oglaševanja, da boste na vaše spletno mesto pridobivali kar najbolj kvalitetne (potencialne) kupce.

Performance marketing

Obvladamo integracijo različnih spletnih prodajnih kanalov v enovit sistem usmerjen v doseganje merljivih rezultatov na podlagi vaših zastavljenih ciljev. Svetovanje, izvedba, kreativne rešitve in proaktivnost pri reševanju poslovnih izzivov na osnovi individualnega pristopa predstavljajo glavne prednosti, ki nas še posebej odlikujejo. Torej, kaj še čakate?

Družbena omrežja

Natančno ciljanje občinstev, vzpostavitev pristnega stika in vpletenosti z vašimi potencialnimi kupci so v kombinaciji z našim know-howom odličen recept za uspeh na Facebook, LinkedIn, Instagram in drugih družbenih omrežjih. 

Vsebinski marketing

Vsebina je kraljica, ki pri (potencialnemu) kupcu doseže njegovo dušo, vaše podjetje pa postane v njegovih očeh strokovnjak na svojem področju vreden zaupanja. 10 let praktičnih izkušenj in nenehno strokovno izpopolnjevanje na našem področju so zagotovilo, da boste s pravo vsebino na pravem mestu - pred vašo ciljno publiko!

Spletna analitika in svetovanje

Že Peter Drucker je izjavil, da v poslu nečesa, kar ne moreš meriti, tudi ni možno izboljšati. Na spletu je zato pomembno, da imate partnerja, ki vam zna svetovati na podlagi relevantnih podatkov in predlaga konkretne rešitve, ki izboljšujejo vašo uspešnost tudi na dolgi rok poleg doseganja kratkoročnih zastavljenih ciljev. Mi to obvladamo!