GROWTHCOM-vaš novi partner

Promocija na Google prikaznem omrežju

Ustvarite zanimanje po vaših produktih

Na podlagi večletnih izkušenj pri delu tako z večjimi poslovnimi sistemi in MSP (malimi in srednjimi podjetji) vam lahko povemo, da je še posebej pri slednjih prepoznavnost ena izmed bolj spregledanih prioritet marsikaterega podjetnika, ki želi razvijati dobičkonosno podjetje na dolgi rok. Tudi MSP so lahko prepoznavna!

Temu smo priča pri našem vsakodnevnem delu, ko nekatere kampanje dosegajo blazno dobre rezultate, nekatere druge pa žal ne takšnih, kot bi si vsi želeli. Razlog pogosto tiči ravno v prepoznavnosti (angl. awareness) podjetja oz. blagovne znamke. 

Torej, v kolikor želite prodati več, vam predlagamo tudi temu primerno vlaganje določenega dela budgeta v awareness kanale. Google prikazno omrežje je največja oglaševalska mreža s preko 3 mio spletnih strani, aplikacij in portalov, kjer lahko vsako podjetje razširi glas o svojih produktih in s slikovnimi ter video oglasi vzbudi začetno zanimanje. 

Ciljanja po interesih, temah, ključnih besedah, ciljnih skupinah po meri in druge napredne možnosti z raznovrstnimi oglasnimi formati omogočajo prilagajanje sporočila vaši ciljni publiki in fazi nakupnega procesa.

0%

 Uporabnikov spleta je lansko leto opravilo nakup pri novem ponudniku, ki ga je našlo na spletu. Zato ne oklevajte in bodite s svojo ponudbo pred konkurenco!

Google prikazno omrežje za promocijo slikovne in video vsebine na preko 2 mio spletnih straneh.

Hitri kontakt

Spoznajmo se

Vas zanima kako vam lahko pomagamo pri vašem spletnem nastopu?
Kar pogumno, obrnite se na nas preko spodnjega obrazca in nam dobro opišite kaj vas zanima!