Spletna prodaja globalno raste

Spletna prodaja raste, kako jo izkoristiti sebi v prid?

Vas zanima kako izkoristiti globalno rast spletne prodaje sebi v prid? 👉 Za Računalniške novice smo o tem nanizali nekaj konkretnih podatkov in naših predlogov. Vabljeni k branju! 📖  https://bit.ly/spletna_prodaja_raste

Ključni poudarki v članku:

1⃣  Spletna prodaja bo v letu 2021 dosegla skoraj petino celotne prodaje fizičnim osebam, kar pomeni 16,8 % rast v primerjavi z letom 2020.

2⃣  Spletna prodaja v Sloveniji v letu 2020 dosega po podatkih SURS 1 milijardo evrov ustvarjenega prihodka.

3⃣  Slovenci najpogosteje kupujemo oblačila, čevlje in dodatke, ki dosegajo 39 % delež spletne prodaje.

4⃣  Slovenija za začetek, prava zgodba je globalna.

5⃣   V kolikor v podjetju primanjkuje znanja in izkušenih posameznikov, ki so se pripravljeni nenehno učiti na področju digitalnega marketinga in posla nasploh, potem so to že prvi resni signali, da potrebujete pomoč.

6⃣   Izbira agencije za digitalni marketing je torej odvisna od diagnoze, kakšne so sploh vaše potrebe in že tukaj je prvo sito, katerega lahko postavite pri selekciji potencialnega partnerja za povečanje spletne prodaje s pomočjo digitalnega marketinga.

7⃣   Priporočamo, da zelo dobro prisluhnete predlogom agencije in strokovnim argumentom, ki vam jih predočijo pri analizi priložnosti za dvig spletne prodaje. Pozorni bodite tudi na odnos, ki ga izkazujejo do vas kot potencialnega naročnika.

Celoten članek si preberite na spodnji povezavi https://bit.ly/spletna_prodaja_raste